Accidents de la route en Afghanistan

صادف جاده‌ای در افغانستان جان هفده نفر را گرفت

به روز شده:  08:20 گرينويچ – جمعه 19 سپتامبر 2014 – 28 شهریور 1393

غزنی در نزدیکی کابل در جنوب افغانستان است و شاهراه حلقه‌ای کشور از آن می گذرد

دست کم هفده نفر از شهروندان افغان در یک رویداد ترافیکی در شاهراه جنوب افغانستان، کشته شده‌اند.

این تصادق شام گذشته پنجشنبه ۲۷ سنبله/شهریور، در مسیر کابل-غزنی در شاهراه حلقه‌ای جنوب افغانستان روی داده و ۳۵ نفر دیگر را هم زخمی کرده‌است.

مطالب مرتبط

 

عطاالله خوگیانی سخنگوی والی میدان وردک در مورد این تصادف گفت که یک موتر/خودروی تیزرفتار و یک بس بزرگ مسافربری با هم برخورد کردند.

آقای خوگیانی می‌گوید که موتر تیزرفتار شش سرنشین داشت که همه سرنشینان آن از جمله دو زن در جا کشته شدند. یازده مسافر بس هم کشته و تعدادی هم زخمی شدند که زخمی‌ها آن به بیمارستان‌های کابل یافته‌اند. وضعیت

۲۰ نفر از زخمی‌ها هم “وخیم” گزارش شده است.

 

پلیس گفته که عامل اصلی این رویداد بی احتیاطی راننده‌های دو خودرو بوده و راننده بس هم فرار کرده است.

بی توجهی راننده‌ها به قوانین راهنمایی و رانندگی، سرعت بیش از حد، ناهموار بودن جاده‌ها و گاهی نبود علامت‌ها ترافیکی از عوامل حوادث خونین ترافیکی در شاهراه‌های افغانستان است

شاهراه جنوب افغانستان که از کابل و به قندهار منتهی است از راه‌های پر خطر به شمار می‌رود. مقام‌های محلی گفته‌اند که دو روز پیش هم در فاصله کابل و غنی دو نفتکش تصادف کردند که هر دو راننده کشته شدند.

در ماه مارس هم تصادفی مشابه در همین مسیر جان هفت نفر را گرفت.

عامل رویدادهای ترافیکی در افغانستان، بی‌توجهی راننده‌ها به قوانین راهنمایی و رانندگی و سرعت بیش از حد و در مواردی ناهموار بودن جاده‌ها دانسته شده است. برخی از تصادفات جاده‌ای در افغانستان پر تلفات بوده است.

خرابی جاده‌ها و نبودن علامت‌های راهنمایی و رانندگی باعث افزایش حوادث ترافیکی در این جاده‌ها شده‌است.

آمار دقیقی از آمار سالانه تلفات ناشی از حوادث جاده‌ای افغانستان در دست نیست اما براساس آمار موجود از سال ۲۰۰۵ تا سال ۲۰۱۲، حدود ۳۵ هزار نفر در نتیجه حوادث ترافیکی در افغانستان جان خود را از دست دادند.

حادثه ترافیکی جان ۳۳ نفر را در شمال غرب افغانستان گرفت

به روز شده:  05:39 گرينويچ – 17 اوت 2014 – 26 مرداد 1393

ولایت بادغیس، در شمال غرب افغانستان در مسیر جاده حلقوی این کشور قرارداد که به دلیل ناامنی مسیر، ساخت جاده حلقوی در این ولایت تکمیل نشده است

 

مقامات محلی در ولایت بادغیس، در شمال غرب افغانستان اعلام کردند که وقوع یک حادثه ترافیکی جان ۳۳ نفر را در این ولایت گرفته و ۱۳ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

موضوعات مرتبط

میرویس میرزاکوال، سخنگوی والی ولایت بادغیس به بی‌بی‌سی گفت که این حادثه حوالی شام دیروز به وقت محلی در ولسوالی آب کمری این ولایت اتفاق افتاد.

به گفته آقای میرزاکوال اعضا چهار خانواده با یک خودرو باربری نوع خاور در حال سفر بودند که خودرو حامل آنان واژگون شد.

وضعیت زخمی شدگان این حادثه نیز وخیم توصیف شده و دو نفر آنان به بیمارستانی در ولایت هرات در غرب افغانستان منتقل شدند.

مطبوعات محلی نیز گزارش داده‌اند که علاوه بر سرنشینان، این خودرو بار دیگری نیز داشته‌ است.

کلیک مرداد ماه امسال نیز در اثر یک رویداد ترافیکی در بزرگراه کابل – جلال‌آباد دست کم هفت نفر کشته و هجده تن دیگر زخمی شده‌اند.

پیش از این نیز رویدادهای ترافیکی در افغانستان، به دلیل بی‌توجهی راننده‌ها به قوانین راهنمایی و رانندگی و سرعت بیش از حد و در مواردی به دلیل ناهموار بودن جاده‌ها، پر تلفات بوده است.

خرابی جاده‌ها و نبودن علامت‌های راهنمایی و رانندگی باعث افزایش حوادث ترافیکی در این جاده‌ها شده‌ است.

بر اساس آمار موجود از سال ۲۰۰۵ تا سال ۲۰۱۲، حدود ۳۵ هزار نفر در نتیجه حوادث ترافیکی در افغانستان جان خود را از دست داده‌اند

              

   700.000 morts dans des accidents de la route en Iran

CNRI – 700.000 personnes ont trouvé la mort dans des accidents de la circulation en Iran au cours des trois dernières décennies, a indiqué l’agence de presse officielle ISNA le 4 octobre.

Le chiffre officiel montre que plus de 400.000 accidents de la circulation ont lieu chaque année en Iran. Ce seul fait place l’Iran en haut de la liste des pays aux routes les plus dangereux.
 
Soixante-dix personnes meurent tous les jours sur les routes. Cela représente un taux effroyable de 26.000 morts par an. Les accidents qui laissent les victimes avec une incapacité physique permanente atteignent 200.000 par an.

Compte tenu de l’ampleur d’une catastrophe naturelle comme le séisme de Bam il y a trois ans dans le sud de l’Iran qui a laissé derrière des centaines de milliers de victimes, les accidents de la route ont un taux bien plus élevé chaque année.

 

 

 

پلیس افغانستان گفته است که در پی تصادف یک اتوبوس با چند خودرو دیگر از جمله از یک تانکر در گذرگاه سالنگ، در شمال کابل، ۳۵ تن کشته شده اند.وزارت داخله/کشور افغانستان در خبرنامه ای گفته است که این بس (اتوبوس) عازم شمال کشور بود که در شمال گذرگاه سالنگ، در منطقه “چهارمغزک” با یک موتر (خودرو) دیگر تصادم کرد.براساس اطلاعات وزارت داخله، قربانیان این حادثه شامل زنان، کودکان و مردان هستند.در خبرنامه آمده که پلیس شماری از زخمیان این حادثه را به بیمارستان بغلان برای درمان منتقل کرده، اما شمار زخمیان در خبرنامه مشخص نشده است.اما لعل محمد احمدزی، سخنگوی پلیس شمال افغانستان گفت که این حادثه شش زخمی داشته است و شمار افراد کشته شده به ۳۲ تن می رسد.دکتر احسان رسولی، رئیس اداره صحت (بهداشت) ولایت بغلان به بی بی سی گفته است که دو فرد زخمی به بیمارستان بغلان منتقل شده اند.محمد کبیر اندرابی، فرمانده پلیس بغلان که از محل حادثه دیدن کرده به بی بی سی گفت این اتوبوس که از نوع مرسدس بنز ۳۰۳ بود، پس از تصادم آتش گرفته و کاملاً سوخته است.به گفته آقای اندرابی، خودرو دیگری که با این اتوبوس تصادم کرد، یک تانکر بود که آن هم آتش گرفته و سوخته است. به گفته او، در میان این اتوبوس چند بالون گاز بوده که باعث آتش سوزی در داخل اتوبوس شده است.لعل محمد احمدزی گفت که این اتوبوس به دلیل سرعت زیاد از کنترل راننده خارج شده و با پنج خودرو دیگر تصادم کرده است.کبیر اندرابی افزود که هنوز مشخص نیست که کل افرادی که در داخل این دو خودرو بودند، چند نفر بوده اند. به گفته او، اجساد قربانیان این حادثه در داخل موترها (خودروها) سوخته و هنوز شمار دقیق آنها مشخص نشده است.فرمانده پلیس بغلان گفت افرادی که بر این اتوبوس سوار بودند، اعضای سه خانواده مهاجری بودند که به تازگی از ایران بازگشته و قصد داشتند به خانه های خود در بغلان بروند.گذرگاه سالنگ که از تونل معروف سالنگ، در کوه هندوکش می گذرد، از بزرگترین شاهراههای افغانستان است. دو طرف شمالی و جنوبی سالنگ، که خم و پیچ های خطرناکی دارد، شاهد حوادث ترافیکی زیادی بوده است.

این گذرگاه شمال افغانستان را به کابل و مناطق جنوبی این کشور وصل می کند و در سال ۱۳۴۵ خورشیدی به کمک شوروی سابق ساخته شده است. سرعت زیاد رانندگان به ویژه در فصل سرماه و یخبندان، بار بار در این جاده پر پیچ و خم قربانی گرفته است. ماه گ


ذشته 189 تن که در اثر چندین برفکوچ/بهمن، در سرمای سالنگ گیر افتاده بودند، جان خود را از دست دادن. 
  

به روز شده: 10:23 گرينويچ – جمعه 22 فوريه 2013 – 04 اسفند 1391

در تصادف رانندگی در شاهراه کابل به مزار شریف ۱۱ نفر کشته و ۲۴ نفر زخمی شدند.

عبدالحسین صفا، مدیر ترافیک/ راهنمایی و رانندگی ولایت بلخ با تایید این خبر به بی‌بی‌سی گفت: یک زن، دو کودک و راننده اتوبوس از جمله کشته شدگان این حادثه هستند.

 

او افزود که این حادثه شب گذشته در تصادف یک بس مسافربری/ اتوبوس با یک کامیون در منطقه‎ای “غند والگا” ولسوالی خلم ولایت بلخ رخ ‎داده است.

 

صفا با اشاره به اینکه راننده کامیون نیز در وضعیت بدی قرار دارد، گفت: تمام سرنشینان این اتوبوس ساکنان ولسوالی آقچه ولایت جوزجان در شمال افغانستان بودند.

 

مدیر ترافیک بلخ عامل اصلی این حادثه را سرعت غیر مجاز راننده اتوبوس و تخلف راننده کامیون اعلام کرد و گفت که تحقیقات بیشتر در این زمینه جریان دارد.

 

سال گذشته نیز در منطقه قلعه چیغچی ولایت جوزجان یک اتوبوس با یک کامیون تصادف کرد و دچار آتش سوزی شد که در آن حادثه حداقل ۹ نفر از هواداران یک تیم فوتبال کشته و ۳۶ نفر زخمی شدند.

 

تصادف جاده‌ای در جنوب افغانستان جان دست‌کم ۴۵ نفر را گرفت

 

به روز شده: 06:26 گرينويچ – جمعه 26 آوريل 2013 – 06 اردیبهشت 1392

 

                    شاهراه قندهار از مسیرهای پُر رفت و آمد در جنوب افغانستان است

 

مسئولان محلی در ولایت قندهار از کشته شدن ۴۵ تن در حادثه ترافیکی در ولایت قندهار در جنوب افغانستان خبر می‌دهند.

جاوید فیصل سخنگوی والی قندهار به بی‌بی‌سی گفت که بر اثر برخورد یک بس (اتوبوس) مسافربری با یک تانکر حامل سوخت در منطقه خاک چوپان ولسوالی میوند ولایت قندهار، چهل و پنج نفر کشته و ده تن دیگر هم زخمی شده اند.

 

مطالب مرتبط

 

 

 

آقای فیصل افزود که به دلیل وقوع آتش سوزی، شناسایی و تشخیص هویت دقیق قربانیان این تصادف دشوار شده است.

آقای فیصل گفت که بس مسافربری از ولایت هلمند در جنوب افغانستان عازم کابل بود که در ساعت سه بعد از نیمه شب به وقت محلی با یک تانکر تصادف کرد.

 

برخی منابع محلی به بی‌بی‌سی گفته اند که بس مسافربری مربوط شرکت “صدابهار” بوده و ۵۸ مسافر داشته است که تنها چهار نفر از آنان آسیبی ندیده اند.

 

سخنگوی والی قندهار گفته است که در میان مسافران، احتمالا زنان و کودکان نیز شامل بوده‌اند که به دلیل آتش گرفتن بس مسافربری، شناسایی اجساد مشکل است و از بعضی اجساد تنها خاکستر باقی مانده است.

او گفت که تحقیقات ابتدایی نشان می‌دهد که بس مسافربری به دلیل سرعت بیش از حد، با تانکر حامل نفت برخورد کرده است.

شاهراه قندهار-کابل از مسیرهای پُر رفت و آمد افغانستان است که در آن پیش از این هم تصادف های مرگباری رویداده است.

در همین حال در یک رویداد دیگر ترافیکی در شمال افغانستان دو نفر زخم برداشته اند.

 

پلیس ولایت بلخ گفته است که در این رویداد یک خودرو مربوط به فرماندهی پلیس زون ۳۰۳ پامیر با یک خودرو غیرنظامیان تصادف کرده و وضعیت دو زخمی وخیم است

 

رانندگی در افغانستان با ‘توکل به خدا’

 

به روز شده: 10:10 گرينويچ – جمعه 20 مه 2011 – 30 اردیبهشت 1390

 

  • در سالهای اخیر، به تعداد موتر(ماشین) در افغانستان افزوده شده است. آمار رسمی نشان می دهد که هم اکنون بیش از ششصد هزار موتر در جاده های افغانستان رفت و آمد دارد

 

  • افغانها می توانند با پرداخت رشوه و بدون شرکت در دوره های آموزشی رانندگی، گواهینامه بگیرند
  • نبود علائم ترافیکی در جاده ها، از عوامل دیگر افزایش تصادفات جاده ای در افغانستان است

 

خرابی جاده های میان شهری و بی احتیاطی مردم در استفاده از وسایط نقلیه نیز سبب تصادفات جاده ای می شود

در کشوری که چراغ های راهنما وجود ندارد، تمامی امور ترافیک جاده ها توسط پلیس ترافیک اداره می شود اما دولت افغانستان نیروی کافی برای این کار ندارد

دولت سعی می کند با آموزش نیروهای بیشتر، این خلاء را جبران کند.

 

  • بیشترین تلفات ناشی از تصادفات جاده ای در افغانستان در شاهراه ها اتفاق می افتد، در اکثر بزرگ راه و جاده های میان شهری نیز از علایم راهنما خبری نیست.

بزرگراه های تازه ساخت در مناطق مختلف افغانستان، باریک و کم عرض هستند کنترلی بر محدودیت سرعت نیز وجود ندارددر هنگام عبور و مرور کاروانهای مربوط به نیروهای خارجی در بزرگراه ها کسی حق ندارد از آنها سبقت بگیرد، شورشیان معمولا به این کاروانها حمله می کنند.

 

اینها مجروحان یک حادثه ترافیکی در مسیر قندهار_ کابل هستند، در این حادثه بیش از ٢٠ نفر کشته شدند.

براساس آمار اعلام شده از سوی دولت افغانستان، ١٣٠٠ نفر در یک سال گذشته در تصادفات جاده ای در این کشور کشته شده و صدها تن دیگر مجروح شده اند. جاده های کم عرض، نبود علایم راهنما، تراکم بیش از حد ماشین در جاده ها و خیابانها، عدم کنترل سرعت، از دلایلی است که سبب تصادف جاده ای در این کشور می شود.

 

آمار نشان می دهد که شمار تلفات حوادث ترافیکی دو برابر بیشتر از حملات انتحاری است. بسیاری از رانند می گویند، آنها همه این مشکلات و کمبود ها را می دانند و به خطرهای احتمالی کاملا آگاهند ولی چاره ای ندارند و “باتوکل به خدا” رانندگی می

تصادف جاده‌ای در جنوب افغانستان جان دست‌کم ۴۵ نفر را گرفت

به روز شده: 06:26 گرينويچ – جمعه 26 آوريل 2013 – 06 اردیبهشت 1392

شاهراه قندهار از مسیرهای پُر رفت و آمد در جنوب افغانستان است

مسئولان محلی در ولایت قندهار از کشته شدن ۴۵ تن در حادثه ترافیکی در ولایت قندهار در جنوب افغانستان خبر می‌دهند.

جاوید فیصل سخنگوی والی قندهار به بی‌بی‌سی گفت که بر اثر برخورد یک بس (اتوبوس) مسافربری با یک تانکر حامل سوخت در منطقه خاک چوپان ولسوالی میوند ولایت قندهار، چهل و پنج نفر کشته و ده تن دیگر هم زخمی شده اند.

مطالب مرتبط

پلیس ولایت بلخ گفته است که در این رویداد یک خودرو مربوط به فرماندهی پلیس زون ۳۰۳ پامیر با یک خودرو غیرنظامیان تصادف کرده و وضعیت دو زخمی وخیم است

رانندگی در افغانستان با ‘توکل به خدا’

  • در سالهای اخیر، به تعداد موتر(ماشین) در افغانستان افزوده شده است. آمار رسمی نشان می دهد که هم اکنون بیش از ششصد هزار موتر در جاده های افغانستان رفت و آمد دارد
  • افغانها می توانند با پرداخت رشوه و بدون شرکت در دوره های آموزشی رانندگی، گواهینامه بگیرند
  • نبود علائم ترافیکی در جاده ها، از عوامل دیگر افزایش تصادفات جاده ای در افغانستان است
  • خرابی جاده های میان شهری و بی احتیاطی مردم در استفاده از وسایط نقلیه نیز سبب تصادفات جاده ای می شود
  • در کشوری که چراغ های راهنما وجود ندارد، تمامی امور ترافیک جاده ها توسط پلیس ترافیک اداره می شود اما دولت افغانستان نیروی کافی برای این کار ندارد
  • دولت سعی می کند با آموزش نیروهای بیشتر، این خلاء را جبران کند.
  • بیشترین تلفات ناشی از تصادفات جاده ای در افغانستان در شاهراه ها اتفاق می افتد، در اکثر بزرگ راه و جاده های میان شهری نیز از علایم راهنما خبری نیست.
  • بزرگراه های تازه ساخت در مناطق مختلف افغانستان، باریک و کم عرض هستند کنترلی بر محدودیت سرعت نیز وجود ندارد
  • در هنگام عبور و مرور کاروانهای مربوط به نیروهای خارجی در بزرگراه ها کسی حق ندارد از آنها سبقت بگیرد، شورشیان معمولا به این کاروانها حمله می کنند.
  • اینها مجروحان یک حادثه ترافیکی در مسیر قندهار_ کابل هستند، در این حادثه بیش از ٢٠ نفر کشته شدند. .

آمار نشان می دهد که شمار تلفات حوادث ترافیکی دو برابر بیشتر از حملات انتحاری است. بسیاری از رانندگان می گویند، آنها همه این مشکلات و کمبود ها را می دانند و به خطرهای احتمالی کاملا آگاهند ولی چاره ای ندارند و “باتوکل به خدا”

رانندگی می

 

حوادث طبیعی در افغانستان جان ۹ نفر را گرفت

به روز شده:  13:22 گرينويچ – شنبه 01 فوريه 2014 – 12 بهمن 1392

چند سال قبل برف کوچ/ بهمن دها تن را در گذرگاه سالنگ در شمال کابل کشت

در دوحادثه جداگانه طبیعی در ولایت‌های بدخشان در شمال شرق و ولایت بامیان در مرکز افغانستان ۹ نفر جان خود را از دست دادند.

شاه ولی الله ادیب، والی بدخشان در این باره به بی‌بی‌سی گفت که عصر دیروز جمعه، این افراد از یک روستا به روستایی دیگر می‌رفتند که در دام بهمن/برف کوچ گیر ماندند. ۷ نفر آنان کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

او با اشاره به اینکه این حادثه در ولسوالی کوفاب رخ داده، گفت:”جسد ۶ نفر از زیر برف‌ بیرون کشیده شده و یک جسد ناپدید است.”

دفتر والی ولایت بامیان نیز در صفحه رسمی خود نوشته که در اثر لغزش کوه در روستایی ‘پوزه چه’ ولسوالی یکاولنگ دو نفر کشته و هفت نفر زخمی شده‌اند.

این حادثه نیز شب جمعه اتفاق افتاده و باعث خسارت مالی برای ساکنان منطقه شده‌است.

افغانستان یکی از کشورهای مستعد برای وقوع حوادث طبیعی است.

زلزله، سیل، لغزش زمین، برف‌کوچ، طوفان، زمستانهای سرد، تابستانهای خشک و خشکسالی هر ساله باعث خسارتهای زیادی در این کشور می‌شود.

براساس اعلام نهادهای دولتی افغانستان از سال ۱۹۷۰ الی ۲۰۱۲ میلادی فقط جاری شدن سیل در حدود ۳۹۶ الی ۵۹۷ میلیون دلار به این کشور صدمه زده‌است.

آمار نشان می‌دهد که تنها در سال ۲۰۱۲ حدود ۳۸۳ مورد حادثه طبیعی در ۱۹۵ ولسوالی این کشور رخ داده که باعث مرگ ۴۷۸ نفر و خساره رسیدن به بیش از ۲۵۸ هزار نفر شده‌است.

 

 

 

روز شده:  06:49 گرينويچ – جمعه 28 مارس 2014 – 08 فروردین 1393

غزنی در نزدیکی کابل در جنوب افغانستان است و شاهراه حلقه‌ای کشور از آن می گذرد

در ولایت غزنی در جنوب افغانستان یک بس (اتوبوس) مسافربری واژگون شد و جان دست کم هفت نفر را گرفت.

تصادف جاده‌ای در جنوب افغانستان جان دست‌کم ۴۵ نفر را گرفت

مقام های غزنی گفته‌اند که این رویداد بامداد امروز در ولسوالی اندر اتفاق افتاده و بیست نفر دیگر هم در این حادثه زخمی شده‌اند.

محمد علی احمدی معاون والی غزنی به بی‌بی‌سی گفت که عامل واژگون شدن بس مسافری بی احتیاطی راننده و سرعت بیش از حد بوده است.

آقای احمدی همچنین گفت که همه کشته شدگان این حادثه ترافیکی زنان و کودکان بوده اند.

بازمحمد همت مسئول بیمارستان مرکزی غزنی هم گفته که چهارده زخمی شامل هفت زن و سه کودک و اجساد سه کشته از جمله دو کودک نیز به بیمارستان انتقال داده شده است.

مسئولان بیمارستان همچنین گفته اند که وضعیت بعضی از زخمی ها وخیم است و برای مراقبت های بیشتر به پایتخت کابل فرستاده اند

در این زمینه بیشتر بخوانید

 

6:14 گرينويچ – پنج شنبه 24 ژوئيه 2014 – 02 مرداد 1393

نبود علایم راهنمایی و رانندگی، خرابی جاده‌ها و بی احتیاطی راننده‌ها از دلایل اصلی رویدادهای خونین ترافیکی در افغانستان است

به اثر یک رویداد ترافیکی در بزرگراه کابل-جلال‌آباد دست هفت نفر کشته و هجده تن دیگر زخمی شده‌اند.

یک کودک و چهار زن نیز از جمله کشته‌شدگان این رویداد هستند.

مسئولان پلیس می‌گویند که حادثه ساعت هفت صبح به وقت محلی در منطقه مربوط به ولسوالی سروبی در شرق کابل، پایتخت، رویداده است.

حشمت‌الله ستانکزی سخنگوی پلیس کابل می‌گوید که این رویداد حاصل برخورد سه موتر/خودرو به همدیگر است. در یک خبرنامه فرماندهی پلیس کابل هم آمده که دو موتر تیزرفتار با یک تانکر برخورد کرده است.

زخمی‌های رویداد به بیمارستان منتقل شده‌اند و هنوز از وضعیت آنان خبری نیست.

 

بزرگراه حلقه‌ای افغانستان

پلیس می‌گوید که علت این تصادف جاده‌ای بی احتیاطی و تیزرانی راننده‌ها بوده است.

شاهراه کابل-جلال‌آباد دارای آمار زیاد تصادف‌های جاده‌ای و از شاهراه‌های نسبتا نا امن نزدیک به پایتخت است که کارگذاری بمب‌ کنار جاده‌ای و انفجار در مسیر آن عمدتا غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد.

یک ماه پیش نیز در اثر یک کلیک رویداد ترافیکی در ولایت ننگرهار، دست کم ۱۷ نفر کشته شدند و ۹ تن دیگر زخم برداشتند. شهر جلال‌آباد مرکز ولایت ننگرهار است.

پیش از این نیز رویدادهای ترافیکی در افغانستان، به دلیل بی‌توجهی راننده‌ها به قوانین راهنمایی و رانندگی و سرعت بیش از حد و در مواردی به دلیل ناهموار بودن جاده‌ها، پر تلفات بوده است. خرابی جاده‌ها و نبودن علامت‌های راهنمایی و رانندگی باعث افزایش حوادث ترافیکی در این جاده‌ها شده‌است.

براساس آمار موجود از سال ۲۰۰۵ تا سال ۲۰۱۲، حدود ۳۵ هزار نفر در نتیجه حوادث ترافیکی در افغانستان جان خود را از دست داده‌اند.